Asbæk logo
Ebbe Stub Wittrup
MEANWHILE NOW

24. november - 7. december 2005

Svampe, klædeskabe og stakitter træder frem på siderne i Ebbe Stub Wittrups nye fotobog MEANWHILE NOW, udgivet af Forlaget Space Poetry.

Motiverne bevæger sig fra det snapshotagtige dagligdags - over magiske skovsvampe til næsten abstrakte spor efter flyvemaskiner på nattehimlen.

I anledning af bogudgivelsen viser Martin Asbæk Projects billeder fra MEANWHILE NOW, der består af værker fra de seneste to år.

Ebbe Stub Wittrup arbejder i differentierede billedformater med en klassisk fotografisk interesse for virkelighedens sære, smukke og visuelt stærke detaljer.

Stub Wittrup præsenterede sidste år sin første separatudstilling Things Happen i Asbæk, der netop har været vist igen i en modificeret version i Galleri Image, Århus.

Udstillingen var præget af en subtil humor, stille fortalt – med en stramhed og visuel præcision, der balancerede nøjagtigt imellem det virkelige og det uvirkelige.

Noget lignende gør sig gældende med MEANWHILE NOW. Udstillingen i Martin Asbæk Projects vil især koncentrere sig om billederne fra bogens midterste og sidste del, som stammer fra serierne: "Dark Places, White Mushrooms" og "Night Sky".

Førstnævnte er en serie s/h fotografier trykt på avispapir. Her træder hvide svampe frem af mørket. Billederne er taget med blitz om natten og fremkalder associationer til et magisk eller psykedelisk univers. Stub Wittrup viste denne serie som multiplex-værk på Charlottenborgs Efterårsudstilling.

I "Night Sky" ser man nattehimlen eksponeret over tid, således at flyvemaskiners lys trækker spor hen over himlen.

NB! Bemærk venligst at der i den skriftlige invitation har indsneget sig en fejl. Ferniseringen er torsdag d. 24. november.


MEANWHILE NOW, Forlaget Space Poetry, kr. 200,-
Special edition, nummereret og signeret m. tryk, kr. 500,-Dansk version English version

 
 Kunstnere
 Udstillinger
Tidligere udstillinger
 Info
 Udsmykninger


TOP