Asbæk logo
Nyheder
Bent Holstein
FERNWEH
17. juli - 19. september 2015
Bent Holstein åbner udstillingen FERNWEH på MARK ROTHKO Kunstcenter i Daugavpils, Letland den 17. juli 2015. Udstillingen består af malerier og bemalede fotos fra de seneste år. Det nybyggede MARK ROTHKO ART CENTER og museum for nutidig kunst er placeret i arsenalbygningen i det restaurerede gamle russiske fort i Daugavpil, Mark Rothkos fødeby. Det er bygget i slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet. Museet, der blev officielt åbnet i 2013, er opbygget om en række arbejder af Mark Rothko, deponeret af Rothko familien. Museet udgiver et katalog på engelsk, lettisk og russisk med en tekst af journalisten Lasse Jensen.

Bent Holstein, født 1942 i København, havde sin første udstilling i 1963. Udstillingen i Daugavpils er kurateret af den russisk/lettiske kunsthistoriker Farida Zaletilo. Hans udstillingsliste omfatter bl.a. Århus Kunstmuseum, DCA gallery, New York, Galerie Asbæk, København, Shanyue Art Museum, Shenzen, Kina og senest en separatudstilling i CCA Andratx på Mallorca og en lang række gallerier og udstillingssteder over en betragtelig del af verden.
Blandt de mange steder hvor Bent Holstein er repræsentret kan nævnes: Statens Museum for Kunst, København, Dansk Design Museum, Museum of Modern Art, Printdept. NY, AROS, byen Paris Samling samt en lang række museer, offentlige og private samlinger.


Daugavpils Mark Rothko Art Centre
Mihala Street 3, Daugavpils
LV-5401, Latvia

Read more here

   Willow Winter, 2015, 52x72 cm


In the Woods, 2015, 52x72 cm


Dansk version English version

 
 Kunstnere
 Udstillinger
 Info
Nyheder
Historie
 Udsmykninger


TOP